Cultureel Diner; Het Roversmaal

Het zevende culturele diner in KuuB staat in het teken van de expositie Roverslied die op dat moment is te zien. Het wordt weer een bijzondere, verassende en zeer afwisselende avond die ditmaal ook nog eens begint met een vaart over de grachten en singels van Utrecht.

 

Samen met ons vaste creatieve genie in de keuken, Creative Chef wordt er een feest voor alle zintuigen van gemaakt. De chef zal zich weer uitbundig laten inspireren op het thema van de expositie. Een avond rondom de zee, zilte luchten, piraten, drankzucht en schateilanden. En we zullen deze avond niet alleen aan de wal, in KuuB doorbrengen, maar natuurlijk ook óp het water!

 

Het programma zal zich ongeveer als volgt ontvouwen:

We starten aan boord met een poëtische boottocht over grachten en singels, met borrel en versnapering. Er wordt poëzie gedeclameerd die het (Utrechtse) water en al haar geheimen bedichten, met name van Dirkje Kuik en ook teksten van Arne Zuidhoek.

We lopen naar KuuB

Eenmaal veilig in de haven zal Erik Vandenberge het leven aan boord in voor- en tegenspoed bezingen, zal Boris van den Wijngaard het Roverslied van Dirkje Kuik ten gehore brengen, trakteert Carel Huydecoper ons op een kunsthistorisch zeegezicht, zullen er drinkliederen gezongen worden en houden we u ook nog in spanning met een  verrassingsoptreden.

 

En dit alles tegen een prijs waar een beetje rover zijn (of haar) wenkbrauw niet voor opheft: € 55,- p.p.

 

U kunt reserveren voor Het Roversmaal dat om 18.00 uur aanvangt via deze link, of door een mail te sturen naar info@kunstruimtekuub.nl.

Na de reservering krijgt u informatie over de plaats waar we aan boord zullen gaan voor de vaart.