Huur

De prachtige ruimte van KuuB kan tegen een vergoeding worden gebruikt voor kunst-, cultuur-, of andere daarmee te vergelijken projecten. Dit kan alleen indien de galerie niet open is, specifieke uitzonderingen daargelaten. De galerie is open van donderdagmiddag t/m zondagmiddag, steeds van 13.00 tot 18.00 uur.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lezing, cursus, boekpresentatie, huiskamerconcert, workshop of een ander soort bijeenkomst op het culturele vlak. De ruimte kan ook worden gehuurd voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, vieringen etc. Alles wel afhankelijk van de dan lopende expositie en het culturele programma. KuuB is ook uitstekend geschikt voor het organiseren van een lunch, borrel of diner in een inspirerende omgeving.

De inrichting van de ruimte is mede afhankelijk van de dan aanwezige tentoonstelling. KuuB heeft ook een kleine stadstuin waar beelden geplaatst kunnen worden.

Catering voor kleine groepen verzorgen we zelf vanuit het aanpalende Loft to Meet. Voor grotere groepen hebben we een relatie met Jeroen van Nijnattten en Food, Jazz & Dj’s

De vergoeding voor het gebruik van de ruimte van KuuB is afhankelijk van de vraag en de mogelijkheden en wordt daarom per geval in overleg bepaald.

Kom langs om de ruimte eens te zien of bel 06 24 25 91 36 (Jaap Röell) of 06 51 32 20 00  (Annet Raaijmakers)

 

“Jullie hebben de catering fantastisch verzorgd, grote dank! Het liep vlekkeloos. Waar normaal gesproken altijd iets is, was er hier echt helemaal niks op aan te merken – simpelweg: keurig, keurig!”

Martijn Jordans – boekpresentatie ‘Architectuur door andere ogen’

 

“Hartelijk bedankt voor de uitstekende organisatie en alle goede zorgen rond het concert.
Ik ontving de afgelopen dagen nog een aantal zeer enthousiaste reacties vanuit het publiek.
Ik vond het heel erg fijn om in KuuB te spelen, de akoestiek en de mooie omgeving droegen veel bij tot de muzikale inspiratie.”

Eleonore Pameijer – concert