Zondagmiddag 28 oktober en 25 november, steeds om 15.00 uur

Ensemble Modelo62, tien musici die met aanstekelijk enthousiasme experimentele hedendaagse muziek spelen; verrassend, vrij en verbeeldend.

Op 28 oktober speelde het Ensemble onder de titel Reis62, stukken van de hedendaagse componisten Cornelis Cardew, Alison Isadora, Diego Taranto en Salvatore Sciarino. Een zeer stimulerend concert, ook omdat de bezoekers werden uitgenodigd om zelf ook een gezongen bijdrage te leveren, wat met veel enthousiasme werd gedaan en met een ongekend resultaat.

Dit concert belooft heel veel voor het vervolg, op zondagmiddag  25 november . Dan speelt het Ensemble onder de titel Uitstappen62, stukken die speciaal voor hen zijn geschreven door de componisten Bart de Vrees, Samuel Vriezen, Ilya Zyblat en Maya Felixbrodt. Én zij nodigen u uit uw eigen muziekinstrument mee te nemen en mee te spelen, alles is welkom.

Het concert op 25 november in KuuB, duurt vijf kwartier aaneengesloten en maakt deel uit van de serie Intercity Session waarbij ook Den Haag, Amsterdam en Rotterdam worden aangedaan. Laagdrempelige concerten op bijzondere locaties. Daarmee hebben zij een internationale reputatie opgebouwd in de hedendaagse experimentele muziek. Zij hebben intussen drie CD’s uitgebracht, waaronder Multiple Paths en Modelo Moves. En als het concert iets langer dan vijf kwartier duurt komt dat door uw enthousiasme!

Dit wordt plezier in hedendaagse muziek en neem uw familie, kennissen en buren mee! Zie ook www.modelo62.com

Om te reserveren stuurt u een mail naar: info@modelo62.com 

BACK