KUUB

KuuB is een multifunctionele ruimte voor kunst en cultuur in het museumkwartier van Utrecht, in de schaduw van de Dom. Een prachtige locatie voor exposities van hedendaagse kunst, kamerconcerten, kleinschalige theatervoorstellingen, kunsthistorische cursussen, lezingen, boekpresentaties, borrels en (culturele) diners.

KuuB werkt samen met diverse kunstinstellingen en culturele festivals in Utrecht en levert op die manier een bijdrage aan de verrijking van het culturele aanbod in de stad. Daarnaast voert KuuB een onafhankelijk beleid met betrekking tot de exposities van hedendaagse beeldende kunst, waarbij kwaliteit en variëteit de leidraad vormen.

LOFT TO MEET

De locatie van KuuB is verbonden aan de aanpalende ruimte van Loft to Meet. Op die manier wordt er een totaalpakket geboden aan beeldende kunst, culturele activiteiten, vergaderfaciliteit met uitstekend eten en goede drank.

LAATSTE NIEUWS

KuuB is vanaf 15 januari 2022, 13.00 uur weer open!  Tot 17.00 uur, donderdag t/m zondag. U bent van harte welkom.
De huidige tentoonstelling ‘Vijf plus een’ loopt in ieder geval nog t/m 6 februari.

U kunt tevens het laatste nieuws over KuuB vernemen via de Nieuwsbrief, Facebook en/ of Instagram en natuurlijk op deze site. Hieronder vind u de linkjes naar de Sociale Media pagina’s en een aanmeldknop voor de nieuwsbrief van KuuB. 

NIEUWS!
KuuB is vanaf 15 januari, 13.00 uur weer open. U bent wederom van harte welkom.  De huidige tentoonstelling ‘Vijf plus één’ loopt in ieder geval nog t/m 6 februari!

KuuB

Michael Berkhemer, solo

BACK