KUUB

KuuB is een multifunctionele ruimte voor kunst en cultuur in het museumkwartier van Utrecht, in de schaduw van de Dom. Een prachtige locatie voor exposities van hedendaagse kunst, kamerconcerten, kleinschalige theatervoorstellingen, kunsthistorische cursussen, lezingen, boekpresentaties, borrels en (culturele) diners.

KuuB werkt samen met diverse kunstinstellingen en culturele festivals in Utrecht en levert op die manier een bijdrage aan de verrijking van het culturele aanbod in de stad. Daarnaast voert KuuB een onafhankelijk beleid met betrekking tot de exposities van hedendaagse beeldende kunst, waarbij kwaliteit en variëteit de leidraad vormen.

LOFT TO MEET

De locatie van KuuB is verbonden aan de aanpalende ruimte van Loft to Meet. Op die manier wordt er een totaalpakket geboden aan beeldende kunst, culturele activiteiten, vergaderfaciliteit met uitstekend eten en goede drank.

LAATSTE NIEUWS

U kunt het laatste nieuws over KuuB vernemen via de Nieuwsbrief, Facebook en/ of Instagram en natuurlijk op deze site. Hieronder vind u de linkjes naar de Sociale Media pagina’s en een aanmeldknop voor de nieuwsbrief van KuuB. 

MEDEDELING
Vanaf 5 maart 2021 is Kunstruimte KuuB weer open, op afspraak, vooralsnog van vrijdag t/m zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk alles in overeenstemming met het overheidsbeleid. Dus met maximaal vier personen per keer, anderhalve meter en mondkapjes. We hopen met u dat de komende weken verdere versoepeling van de maatregelen mogelijk zal zijn, zodat KuuB dan weer gewoon open kan van donderdag t/m zondag.

Wij heten u van harte welkom.

Vanaf vrijdag 5 maart kunt u de solotentoonstelling van Hans Landsaat – Vanwege Sebald bezoeken.
Lees meer >

Voor contact of het maken van een afspraak:
E-mail: info@kunstruimtekuub.nl
Telefoon: 06 24259136

KuuB

Michael Berkhemer, solo

BACK