Meindert Talma

1/12/2013

Zondag 1 december om 17:00 uur komt Meindert Talma optreden in KuuB! Deze held van het noorden, ook wel bekend onder de naam: ‘Nederlands Onbekendste Popster’ speelt alweer 15 jaar zijn volstrekt eigenzinnige muziek. Nu heeft hij ook een boek/cd gemaakt genaamd ‘Kelderkoorts’ waarin hij vertelt en zingt over zijn leven als jonge beginnende muzikant. Meindert neemt je mee in zijn wereld met zijn bijzondere stem, zijn kofferorgel en geprojecteerde beelden. Hij laat je achter met een grote glimlach en een hoofd vol mooie liedjes die nergens mee te vergelijken zijn. Naast Kelderkoorts zal Meindert ook muziek spelen van zijn vele andere mooie projecten en cd’s.

Vrij Nederland van 9 november wijdt een groot verhaal aan Meindert Talma. Een van de geïnterviewden zegt over hem: ‘Misschien blijkt over vijftig jaar dat hij een van de belangrijkste kunstenaars van deze tijd is’. Des te meer reden nu naar hem te komen luisteren in de mooie setting van KuuB!

Onlangs was Meindert ook te gast in DWDD, hier te beluisteren.

 

Voor slechts 5,- euro kun je dit optreden bijwonen. Reserveren kan via het contactformulier, dan ben je zeker van een plekje. Dit wordt er één om niet te missen!

BACK