Culture Snacks
16/03/2013
Culture Snacks is een proeverij voor smaak- en cultuurliefhebbers. Een avond vol culinaire en culturele verrassingen in een inspirerende omgeving. Al je zintuigen worden deze avond gestreeld, geprikkeld en gevoed!
De eerste editie vond plaats op 16 maart 2013. Het culturele menu voor die avond was:
- Louk Röell (de kunst van de kettingreactie)
- Creative Chef (oogstrelende smaaksensaties)
- Solo (singer-songwriter)
- Ingmar Heytze (dichter)
- Carel Huydecoper (lezing ‘eten in de Gouden Eeuw’)
- Barteld (kunstenaar)
Inmiddels hebben er vier Culture Snacks plaatsgevonden. De tweede stond in het teken van Dirkje Kuik, de derde was een avond over Rob Scholte en stijlgenoten, de vierde keer was het thema Deel en Verenig in het kader van de Sint-Maartensviering. Telkens merken we weer dat deze avonden zeer in smaak vallen. De volgende Culture Snacks is dan ook weer in de maak!
Enkele opmerkingen van gasten spreken boekdelen:
- “De mix van culturele interventies en culinaire versnaperingen had veel kwaliteit. Groot compliment voor de kookkunsten en de verrassingen van de koks. Het was vermakelijk om te zien hoe verheugd men met elke nieuwe ronde was. Blijde gezichtjes. De praatjes, muziek en plaatjes voegden toe aan sfeer en kwaliteit . Goed gekozen!“
- “Thanks for a really good cultural evening! A good experience with the combination of interesting paintings, dinner and art-talks, AND nice people too :-)”
-
“Het was een fantastische avond en een hele goede formule, we waren echt verenigd. Gisteren was ik met mijn neefje die kok is en hij wilde graag weten hoe de koks van het cultureel diner heten. Ik had helaas hun eetbare visitekaartje opgegeten…:-).”
- “Het was een erg leuke avond, aandachtig publiek, lekker eten, mooie setting, wat wil een mens nog meer? De chutney, die waanzinnige rollade, de rode kool, de dode E van de piano, de kunstquiz, Balthazar Gerards, de wijn uit de hak van de laars, de oren van de muren, dank! Ciao.”