Marijke Boon

28/02/2019

Marijke Boon, podiumkunstenares en zangeres van het doorwoelde levenslied, presenteert op zaterdagmiddag 2 maart, vanaf 15.30 uur, in KuuB haar nieuwe album Oude Haas, een muzische drie-eenheid van bundel, EP (op vinyl) en CD. In het landschap van de kunsten neemt Marijke Boon een bijzondere plaats in. Ze meandert in haar liederen tussen hoge en lage kunst, tussen cultuur en natuur, binnen (het theater in) en buiten (de straat of het strand op) en tussen tal van andere veronderstelde tegenstellingen zoals man en vrouw, bier en wijn. In Oude Haas brengt zij de uitersten bij elkander.

Vanaf 15.30 uur treedt zij in haar mobiele liedkraam en met rode accordeon op met liederen uit de nieuwe bundel. Na haar optreden signeert zij de bundel.

U kunt dan tevens de tentoonstelling van acht beeldvormers bekijken die op zondagmiddag 3 maart officieel opent: Claus Bertram, Annemarie Bogaerts, Mieke van den Hoeven, Henny van der Meer, Lidia  Palumbi, Louis Reijnen, Rob Schreefel en Marry Teeuwen, allen lid van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers die vorig jaar haar 100 jarig bestaan vierde met onder andere een grote overzichtstentoonstelling in Studio Pulchri te Den Haag.

BACK